avatar uživatele

hugo1311

Jméno
Věk
27 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Skyline
Skyline
20 %

Skvelé efekty nestačia

Film stál 10 miliónov dolárov a z toho bolo 9,5 miliónov minutých len na efekty, ktoré su úžasné . Bohužial to nestačí . Film je zlý vo všetkých ohladoch .

19. listopadu 2012
plakát filmu
Disaster Movie
Disaster Movie
0 %

Ako sa filmy robiť nemajú

Na toto miesto by sa hodilo tradičné varovanie v štýle relácie brainiac . Tento film testovali profesionálne pripraveý recenzenti, ktorý si boli vedomí všetkých chýb takže vy už nemusíte . Rozhodne ho neskúšajte doma, vyhnite sa mu čo najvätším oblúkom ani len naň nemyslite . Je to vyslovená úbohosť a sprostosť najhrobšieho zrna, ktorá uráža nielen každého človeka ale aj každého tvora, ktorý disponuje závitmi v mozgovej kôre . To radšej bezcielne pozerajte do steny a autisticky sa hojdajte .

19. listopadu 2012
plakát filmu
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
20 %

Najhoršie sci-fi široko ďaleko

Nudná, hlúpa, nezmyselná a nelogická debilina pre detičky . Nechápem ako sa toto môže niekomu lúbiť . Bolo to vlastne o niečom inom ako o efektoch ? Nie nebolo, ani náhodou !

19. listopadu 2012
plakát filmu
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
Star Wars: Episode II - Attack Of The Clones
10 %

No comment...

Jeden odporný, hnusný a debilný film ešte hroší ako jeho predchodca . Absecnia emocii, tupá romantika a hlavne tony nezmyslov . Jak môže na jednej planéte vyzerať každý mimozemšťan inak ? Jak môžu mať tak strašne debilný vzhľad ? A vlastne prečo je tento film tak strašne debilný ? A ako to vôbec môže niekoho baviť ? Ten, kdo tento film aj jeho predchodcu hodnotí nadpriemerne musí mať poriadne nasraté v hlave .

19. listopadu 2012
plakát filmu
Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
Star Wars: Episode III - Revenge Of The Sith
70 %

Skvelý zážitok

Aj keď tu tie nezmysli ostali tak zas tento film je silný a napínavý zážitok z velkou emocionálnou hĺbkou . Ten koniec bol epický . Od hroznej jednotky a dvojky prebhlo pár rokov a zrazu má film emócie , zrazu má skvelé herecké výkony, zrazu je napínavý . George Lucas sa poučil z vlastných chýb a pripravil nám skvelý (aj keď stále hlúpy) zážitok . Bravo !

19. listopadu 2012