avatar uživatele

Curs

Jméno
Leny
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Sirotčinec
El Orfanato
90 %

Horor se mi moc líbil.. obzvlášť ta scéna, kdy si hrála s těma mrtvýma dětma, jak se pomalu přibližovaly. Musím říct, že mi tuhla krev v žilách. Ale rozhoděn film doporučuju. Je dobře natočený a děj celkem pochopitelný i když konec může vyvolat řadu nejasností. Rozhodně si ho nenechte ujít.

14. června 2010
plakát filmu
Hladová noc
The Forsaken
90 %

pěknej film.. upíři, napětí, klíč k vysvobození od nákazy.. musím říct že mě film mile překvapil..a přesto že nešlo o typický horor, u kterýho bych se doopravdy třásla strachy, tak se mi to líbilo a doporučuju:)

7. června 2010
plakát filmu
Zrcadla
Mirrors
100 %

:)

tenhle film se mi zdál jako jeden z nejlepších hororů co jsem viděla..přiznávám že i Zrcadla měly nějaké své mouchy, ale dokonale splňují moji představu opravdového hororu.. Žádné nesmyslné stříkání krve v každé scéně, jak tomu teď bývá často, ale napětí, lekavé scény a atmosféra plná strachu..musím se přiznat, že mi po shlédnutí tohoto filmu dělalo trochu problémy podívat se do zrcadla:D:D opravdu tenhle film doporučuju všem co mají zájem se bát ;) 100%

30. května 2010
plakát filmu
Jáma a kyvadlo
Pit and the Pendulum
100 %

Myslím si že je to taková filmová klasika, kterou by měl vidět každý milovník hororů, protože je to opravdu základ. Neměl by vás zarazit rok, kdy byl tento film natočen, protože podle mě jsou právě tyhle filmy kolikrát děsivější, než pomatene stříkání krve jak je tomu dnes. Rozhodně film všem doporučuju:)

28. května 2010
plakát filmu
Mumie: Hrob Dračího císaře
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
50 %

Taky si myslím, že tenhle film už nemá absolutně nic společného s těmi předchozími. Rozhodně mě hodně sklamal a nechápu, proč je řazen právě pod žánr horor...

28. května 2010