avatar uživatele

Lynette-Lucy-Lilly

Jméno
Terka
Věk
25 let (Býk)
Bydliště
To je tajné :)
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
80 %

Bláznivá komedie

Ano, je to tak trochu sci-fi, ale je to vtipné, originální a zajímavé! A o to v komedii jde :) Skvělá Lindsay Lohan s Jamie Lee Curtis jsou jako matka s dcerou úžasná dvojka..:)

24. června 2013

Teenagerská komedie? Proč ne!

Proč se občas nepodívat na teenagerskou komedii, když není úplně odpadní? ...Lindsay s Rachel a Amandou - super, stejně tak ještě pár herců v drobnějších rolích, děj - vcelku průměrný, ale Lindsay ho zvedá nejméně na 70%, pár dobrých hlášek, hezké prostředí, pěkná hudba...jak říkám : Proč ne? :)

24. června 2013
plakát filmu
Ledově ostří
Blades of Glory
70 %

Ledově ostří hoši

Další oddechová komedie, která mě osobně rozesmála, rozesmutněla..Opět nic bůhvíjak převratného, ale oddechovka dobrá :) Navíc také pár výborných hlášek, vtipných scének, Will Ferrell úžasný :))

24. června 2013
plakát filmu
Mocný vládce Oz
Oz: The Great and Powerful
90 %

A mně se to líbilo :)

Film se mi velmi líbil, ocenila bych zejména grafiku, ani hudba a akční scény nebyly k zahození, herci skvělí, možná byl film místy trochu nudný a protáhlý, ale i tak hezký film :)

24. června 2013
plakát filmu
Bídníci
Les Misérables
100 %

Srdcovka...

Promiňte, ale tento film je moje srdcová záležitost, tak mi na ni nesahejte! ...Ne, dělám si legraci :) Já jen, že tento film je podle mě od začátku až do konce tak bravurně a famózně zpracovaný ! Úžasná hudba s krásnými texty, skvostné herecké výkony, nádherná výprava, kostýmy, kamera, střih, děj,...prostě všechno! Za sebe opravdu nemůžu nic vytknout...Živý zpěv atmosféru a realističnost jen podtrhuje a tento neobvyklý způsob natáčení tak dělá film jen zajímavějším :) Můj nejoblíbenější a nejlepší film, co jsem kdy viděla :)

24. června 2013

...?

Viděla jsem tento film u kamarádky doma a hrůzou jsem nestačila kulit oči...Jak tohle vůbec někdo může natočit? Asi nejhorší film, co jsem kdy viděla! Tolik nudy, primitivních a trapných dialogů, stejně tak poněkud laciného a přitom tak trochu morbidního děje, nepřesvědčiví herci (spíš neherci) ....Nechápu, proč ten film vůbec vznikl...Bohužel...

24. června 2013
plakát filmu
Ucho
Ucho
70 %

Černobílé drama

Ucho? Skvostné herecké výkony obou hlavních představitelů a...Napínavé, depresivní drama...- podle mě...

8. července 2011
plakát filmu
Světáci
Světáci
90 %

Komedie s velkým K

Legendární hlášky, skvostné herecké obsazení, vtipné dialogy, jednoduchý a přitom zajímavý děj...co víc si u českého filmu z šedesátých let přát? :)

8. července 2011
plakát filmu
Zakletá Ella
Ella Enchanted
70 %

Oddechový film

Oddechový film, nic převratného, na druhou stranu se na to ráda podívám :) ...Ale je fakt, že Anne Hathaway to skvěle zahrála :)

18. března 2008