avatar uživatele

ennis.4ever

Jméno
Filip
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Milionář z chatrče
Slumdog Millionaire
100 %

skvěle

Naprosto skvělý film.Když jsem zjistil kolik tento film dostal Zlatých glóbu,tak jsem se rozhodl ho shlédnout. A musím říci,že ty ceny dostal oprávněně. Skvělý film,výborní herci, skvělý námět..Prostě úžasný.A soundtrack..no comment.Jedna skvělá písnička za druhou. FIlm neměl podlě mě ani jednu chybu. Doufám,že se tomuto filmu bude dařit i na letošních Oscarech!

19. ledna 2009
plakát filmu
Stmívání
Twilight
100 %

úchvatné

tenhle filmík je úplně suprový!!je plný emocí,ale přesto je skvělý.herecké obsazení je naprosto skvělé.Robert Pattison je můj oblíbený herec a teď se to jenom potvrdilo.kdo tenhle film ještě neviděl nebo váhá,můžu ho doporučit,určitě vás nezklame!

15. prosince 2008
plakát filmu
Temný rytíř
The Dark Knight
100 %

úžasný

včera jsem navštívil kino a shlédl jsem Temného rytíře.úžasný??to je slabé slovo!!fantastické!!Heath byl úžasný,prostě nenahraditelný...Kdo viděl,může to potvrdit,kdo ne,má se na co těšit!!!

9. srpna 2008
plakát filmu
Zkrocená hora
Brokeback Mountain
100 %

Krásnej film!!!

Zkrocená hora je nejhezčí film jaký jsem kdy viděl.Heath Ledger a Jake Gyllenhaal ty své role zahráli moc dobře.Ale ten konec byl hodně smutnej.Neudržel jsem slzy...Ale nejhorší věc mě šokovala, že Heath Ledger zemřel!!!To jsem byl hodně v šoku!!!Je mi ho moc líto a všem nám bude moc chybět!!!!Heath Ledger 4ever.RestInPeace

14. února 2008