avatar uživatele

Smuggi

Jméno
Lucie
Věk
33 let (Vodnář)
Bydliště
popelnice číslo 24
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Stmívání
Twilight
80 %

když jsem stmívání viděla poprvé, líbíl se mi ... potom jsem četla i knihy, které sice nejsou nejlepší kvality, ale na odpočinek to jde ... když teď vidím, jak po něm "náctiletí" fanouší šílí .. jak jsou do Edvarda úplně zblázdnění .. pak už toho mám po uši .. jedna věc, co mi na to vadí .. děj je o proti knize hodně rychlý .. ale výběr herců odvedly na výbornou .. už jsem zvědavá na další díl :-)

5. června 2009
plakát filmu
Předčítač
The Reader
90 %

na začátku filmu jsem byla na váškách jestli pokračovat .. ale když jsem všechny milostné scény zhlédla a pokračovala v filmu byl jsem nadšena ... naprosto úžasný příběh .. výborný výběr herců, i když si myslím, že herec, který hrál mladého Michaela mohl být taky nějak oceněn .. fascinovala mě postava Hanny .. stručně řečeno je to film, na který stojí se kouknout

5. června 2009
plakát filmu
Zachraňte vojína Ryana
Saving Private Ryan
90 %

:--)))

když jsem se začalla dívat na film, musela jsem se na něj dodívat celý, moc se mi líbil, spíše byl hodně o těch válečných scénách, žádná těžká zápletka, jen si tak říkám, že vyslat za války tolik vojáku zachránit jeden život je to šlechetné od nich, že obětovali svoje životy, ale stejně si říkám, že ve válce bylo spoutu vojáku, kteří měly mrtvé bratry a spoutu matek, které měly mrtvé syny a nikdo je nehledal, utěšoval ale to je jen taková moje myšlenka jinač je to jeden z výborných filmů :-)))

3. června 2008
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

:--))

moc moc moc krásný filmy, jeden z mých nejoblíbenějších, při každé scéně jsem myslela, že se ukápnu slzu :-)) viděla jsem ho tolikrát, ale stejně se na něcho budu furt dívat

3. června 2008
plakát filmu
Láska a válka
In Love and War
80 %

:-)))

musím nesouhlasit s tím komentářem dole :-(( , byl to úžasný film, moc nemám ráda milostné filmy alá německý romantický film, ale tento film nebyl takový je to spojení lásky a války a vzniklo z toho krásný film, ráda bych se na něcho koukla ještě jednou :-))

3. června 2008