avatar uživatele

arwen7

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Krotitelé upírů
Chin gei bin
90 %

hmm...

pro niki piki: upíři nejsou padouši? zvlášť když tě chcou přinejmenším zakousnout? :D
no, mě osobně se nejvíc líbila scéna, jak do sebe Helen a Gipsy mlátily bambusovými tyčemi...a písnička na konci. nemáte někdo odkaz, kde si ji můžu stáhnout?

29. března 2008
plakát filmu
Liga výjimečných
The League of Extraordinary Gentlemen
100 %

Jeden z nej filmů

Mně se tenhle film líbí, nechápu proč všichni vidí jen to, že to je slátanina několika filmů podle komiksové předlohy. A Rodney Skinner je skvěle dabovaný do češtiny, dali k němu super úlisný hlas. Já dávám 100%.

7. března 2008
plakát filmu
Eragon
Eragon
40 %

knížka-supr, film-propadák

Knížka se mi moc líbila, jsem blázen do fantasy, a na to, že to psal patnáctiletej kluk je fakt dobrá. Na film jsem se těšila jako malé děcko, ale dost mě zklamal. Děj kompletně osekaný, totálně změněný a postavy mají úplně jinou povahu. Safira by měla mít na křídlech blány trochu jako netopýr, tady vypadá jako napůl oškubaný kuře. Taky dabing do češtiny by mohl mít lepší hlas. Arya má do elfa hodně daleko, nehledě na to že nemá ani špičaté uši. Představitelky elfek z Pána Prstenů by ji zahrály mnohem lépe, Liv Tyler (Arwen) i Cate Blanchett (Galadriel) byly lehčí, jakoby se vznášely, i tak mluvily, hýbaly se...to byly elfky, a ne Sienna. Mohli aspoň vybrat buď blonďatou nebo černovlasou herečku. Asi nejlepší herecký výkon podal Robert Cralye jako Stín, ten na mě dost zapůsobil, ten jediný se podobal knižní předloze a působil věrohodně. Jinak se mi na filmu líbili Murtagh a Eragon, ale jako postavy, bez pohledu na děj, a ta krajina, ve které se natáčelo. Celý film ale působí jako by to byla jenom továrna na peníze, nic víc. Pán Prstenů byl mnohem propracovanější, tajemnější. O něm mám stále co shánět, stále je pro mě zahalený rouškou tajemství. Kdežto na Eragona se jednou podívám a vím o filmu vše. Takhle by fantasy neměl vypadat.

7. března 2008
plakát filmu
Loď duchů
Ghost Ship
90 %

dá se

hm...jedinej horor, kterej sem viděla celej, ale celkem ušel. byla tam good atmosféra té temné lodi...

31. prosince 2007