avatar uživatele

Michall2

Jméno
Michal
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Pád do tmy
Descent, the
90 %

Very Good.

Po velmi dlouhé době konečně horor, který mě přinutil nedýchat a dodívat se až do konce. Super efekty, ty hnusné zrůdy byly naprosto skvěle udělané. No ale pár much tam bylo.

11. června 2007
plakát filmu
Létající zabiják
Flight of Fury
80 %

Velmi dobrý film

Už to, že ve filmu hraje Steve musí každého jeho fandu upozornit na skvělou akci, která k jeho rolím patří. Ani v tomto snímku tomu nebylo jinak. Vděčné téma biologického útoku na USA je dobrým tahem, stejně jako všechny akce ve filmu, zvuk a efekty taky nejsou špatné a portrét Stealthu byl pro mně velkým zážitkem. Bohužel některé scény jako ta při které ti tři ozbrojenci střílí proti několikanásobné přesile se moc nepovedla. jinak je film velmi dobrý a zaslouží ocenění.

4. června 2007
plakát filmu
Moucha
The Fly
100 %

Skvělý film

Tento film jsem viděl poprvé teprve nedávno, když ho dávali v televizi na Primě. Je to opravdu parádní horor, který ve mě utvrdil názor že starší filmy a zvlášť horory jsou někdy lepší než ty dnešní. Zvlášť povedený je průběh Sethovy postupné proměny v mouchu, jejíž některé záběry jsou dost nechutné - v kladném slova smyslu. Z Jeffa Goldbluma udělal tento film nesmrtelnou filmovou hvězdu, kterou já považuji za jednoho z nejlepších herců ve svém žánru. Masky, příběh a výkon všech herců ve mně zanechal velkou stopu. Takže jinak než 100% nemůžu dát.

5. dubna 2007
plakát filmu
Bestie
Belly of the Beast
80 %

Kvalitní film

Tento film se mi vcelku líbil a to nejen kvůli hlavní roli Stevena Seagala a jeho bojovému umění. filmu nechyběla jiskra, nečekané zápletky a rozluštění toho , kdo je vlastně únoscem jeho dcery. Myslím že Steven má ještě co nabídnout a celý film toho byl důkazem. Co bylo slabším místem byla hudba k filmu, která se mi jevila jako nedobře zvládnutá melodie. Jinak ok.

31. ledna 2007
plakát filmu
Pán prstenů: Návrat krále
The Lord of the Rings: The Return of the King
100 %

Super film.

Tento film zasluhuje ta nejvyšší ocenění. Kdyby to šlo tak by měl získat nejmíň 50 oskarů. Příběh , atmosféra, zvuk , grafické efekty jsou z kategorie snů. takže nemůžu jinak než 100%.

24. ledna 2007