avatar uživatele

Michall2

Jméno
Michal
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Gran Torino
Gran Torino
100 %

Clint Eastwood

Co říct?? Snad jen to, že je to nejlepší film za posledních 5 let co jsem viděl. Clint Eastwood je extratřída coby herec i jako režisér. Film byl naprosto dokonalý. Super zážitek. Doporučuju všem co ho ješě neviděli.

27. ledna 2010
plakát filmu
Mamma Mia!
Mamma Mia!
100 %

Božská Meryl Streep

Včera jsem se na tento film podíval a velmi se mi líbil. Srandy kopec, krásné řecké prostředí a parádní zápletka dělá z tohoto filmu jeden u nejlepších muzikálů. Opravdu doporučuji shlédnout všem co se chtějí zasmát, mají rádi Meryl Streepovou a nebo krásnou přírodu. Zkrátka na své si přijdou asi všichni. Není co víc dodat.

7. července 2009
plakát filmu
Kobra
Cobra
100 %

Marion Cobretti

Tento film jsem viděl přiznám se poprvé. A udělal na mně vcelku pozitivní dojem. Sly byl v tehdejší době na absolutním vrcholu a film jako tento to jen potvrzuje. Někdo může říct, že se v Kobře Sly moc nenadřel. Ono je to čistá pravda, ale aspoň to ukazuje na to, že Sly prostě dokáže z minima urvat maximum. Nejvíce se mi líbila závěrečná scéna v hutích jak toho parchanta napích na hák a putoval do ohně. Fakt fajn film, který je ovšem hodně krátký, ale jinak OK. Kdybych měl známkovat jako ve škole dávám 1-2. Tady dávám 100.

5. července 2009
plakát filmu
Hory mají oči
The Hills Have Eyes
0 %

Otřesná p..a

Co říct?? Asi to, že shlédnutím tohoto filmu ztratíte cca 2 hodiny života a nic nezískáte. Flm je naprosto ubohý. Pořádná akce se děje asi po hodině filmu. No horší blbost jsem už hodně dlouho neviděl. A to jsem toho už viděl víc než dost.

4. července 2009
plakát filmu
Max Payne
Max Payne
90 %

Dobré pokoukání

Co jsem si četl názory pode mnou, tak jsem si myslel, že se bude jednat o naprostý propadák. Není tomu ovšem tak. Film se mi líbil. Neříkám, že je to nějaký trhák, ale za zkouknutí to stojí. Kdo hru nehrál (a že Vás podle přiznání není zrovna málo) ať se radši zdrží hlasování, pokud neví oč ve hře šlo. Neříkám, že byl film do puntíku stejný jako hra - to nebyl. Ale jinak byl OK.

19. června 2009
plakát filmu
Jeskyně
Cave, The
20 %

Hovadina

Co k tomuto filmu říct? Asi to, že mě brutálně zklamal. Na film jsem se po recenzi těšil jako malý kluk. Ovšem skutek utek. Děj je naprosto předvídatelný, bez nápadu. A co je hlavní: Ty příšery byly neskutečně debilní až směšné. Béčkový nebo spíš céčkový horůrek, kterého se neleknou ani 5 leté děti. Ztráta času a zabírání televiznho času mnohem lepším filmům. Dávám 20 za celkem pěkné herečky a rumunské podzemí.

14. června 2009
plakát filmu
80 %

Brian Cox

Dobrý film, který vždy rád shlédnu. Je vcelku napínavý a patří do toho lepšího nadprůměru co se týče akce. A ještě k názoru pode mnou. Jodie Foster v tomto filmu rozhodně nehraje. Hraje v něm Rachel McAdams. Jenom tak na okraj:-)

6. června 2009
plakát filmu
100 %

Super Film

Tento film jsem sice viděl už poměrně dávno, ale při pomyšlení na některé scény mě přepadá záchvat smíchu. Fakt povedený film, který stojí za to shlédnout.

3. června 2009
plakát filmu
Tobruk
Tobruk
60 %

Na můj vkus slabota

Po řádné masáži v tisku jsem čekal, že to bude bomba na kterou se bude dlouho vzpomínat. Takto je to pouze průměrný film, který časem každý zapomene. 1. Děj: dost průhledný. 2.akce : téměř nulová. 3.efekty: jakž takž. Marhoul si asi vzal sousto, které dost dobře nejde rozkousat. Jako fanda military tento film respektuju, ale že by mě teda jako nějak nadchnul to v žádném případě. Dávám 60 za snahu a za poušť.

29. května 2009
plakát filmu
Kód Navajo
Windtalkers
70 %

Ale jo....

Film se mi líbil i přesto, že v konkurenci filmů jako je Black Hawk Down nebo Saving Private Ryan asi nemá šanci. Cage to zahrál dobře, i když nepatří k mým oblíbencům. Za ty vypečené navahy dávám 70.

29. května 2009
plakát filmu
Valkýra
Valkyrie
100 %

Film Pár Exceláns

Před velmi malou chvílí jsem se dodíval na tento film a musím objektivně přiznat, že se mi velmi líbil. Celý film byl velice napínavý a po celou dobu mě nenechal v klidu. I když Toma C. nemusím jako herce, tak ve Valkýře zahrál skvelě. Takže very good.

22. května 2009
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

Fascinující film

Co k tomuhle filmu říct?? Vše bylo řečeno. Nemá cenu omílat jeho nesporné kvality. Takže už se dnes těším, jak se na něj po dlouhé době opět kouknu.

15. května 2009
plakát filmu
Stalingradská bitva II
Stalingradskaja bitva II
100 %

Stalingrad bez příkras

Jednou větou : Toto dvoudílné epické veledílo je jedním z nejlepších válečných filmů všech dob. doporučuji shlédnout. Nebudete litovat

6. května 2009

jednou větou: blbost, není to na nulu, ale nejradějji byhc chtěl dát 5. Nebýt Lindsay Lohanové, která se mi líbí, tak by šel film do naprostých s...k. Goodbye

13. září 2008
plakát filmu
Noci s nepřítelem
Sleeping with the Enemy
100 %

Julie Roberts

Joooo. Tak tento film mě dostal. Z manžele Julie šel strach a taková negativní energie, že mi se mi chvílemi zvedal žaludek. Ale co naplat.. Julie je pro mě nejlepší herčeka na světě a tato role ji celkem sedla. Kdybych mohl, tak proletím televizí a toho jejého manžela byhc nejradší oddělal za ni. Fakt mi byl dost hnusně nesympatický a kdyby nebylo té nehody na té jachtě, tak by mu nebohá Julie ještě dlouho sloužila jako boxovací pytel a měkoučká žíněnka. Vzkaz: Tenot film by měly vidět všichni nez ohledu na to jakého jsou pohlaví a věku, protože kolikrát nevíme koho máme opravdu v baráku.

8. září 2008
plakát filmu
Con Air
Con Air
100 %

Cameron Poe

Podle mně asi nejlepší film N.Cage. Ve filmu se sešla tehdejší elita počínaje Malkovichem, Trejem, Buscemim a Cagem. Hlavně nechutný Johnny Baca se mi líbil a i ostatní byli dost hrozní. Je to film, který bych zkoukl i víckrát, protože je o něčem co se může kdykoli stát a nemusíme na to být připraveni. Myslím tím různé únosy letadel a podobné teroristické fóry.

20. srpna 2008
plakát filmu
Za nepřátelskou linií
Behind Enemy Lines
70 %

Film se mi celkem líbil, ale že by se jednalo o trhák svého žánru to teda rozhodně ne. I když jsem se dodíval, tak si myslím, že to bylo jen kvůli touze vidět nějakou akci, ale té jsem se za celý film nedočkal. Škoda. Znám mnohem lepší filmy. Aspoň Gene Hackman zahrál skvěle a Owen Wilson.. nevím, ale tenhle herec na mě působí dost infantilně a jeho rolím moc nevěřím..

19. srpna 2008
plakát filmu
Romper Stomper
Romper Stomper
80 %

Na film jsem se podíval spíš ze zvědavosti, ale moc mě nenadchnul. Asi to není můj šálek kávy, ale na druhou stranu tam hraje můj oblíbený Russel Crowe takže jsem se prostě podívat musel. Akorát mě namíchlo že jim žlutí fakt nakopali zadek a neudělali žádnou odvetu. Posledních asi 30 minut mě začalo silně nudit, nevím čím ale tak to prostě bylo.

29. července 2008
plakát filmu
Nepřítel státu
Enemy of the State
90 %

Gene Hackman

Tento film jsem přiznám viděl poprvé a udělal na mně dobrý dojem. Takové filmy, kde jde o něčí život vlivem nějakého vládního zájmu nebo něco podobného, mám rád. Willa Smithe jsem až donedávna vůbec nesledoval, ale pomalu se stává mým oblíbencem. Není to sice na 100, ale 90 mu dám

25. července 2008
plakát filmu
Stalingradská bitva I
Stalingradskaja bitva I
100 %

Rozhodně nepatří do starého železa

Tento film jsem shlédl a jedním dechem musím říct, že na to jak je to staré tak je to skvělé. Nemá to sice tak superefekty jako v dnešní době, ale je to film, který má hlavu a patu a dobře se na něj dívá. Možná by se na něj měli podívat někteří herci, aby viděli jak se hraje a režiséři a ti aby zase viděli, že film se dá natočit i vcelku prostým stylem a neubírá mu to na kráse

25. července 2008
plakát filmu
Leon
Leon
100 %

Jean Reno & Natalie Portman

Co říct?.. je to film, který mě naprosto uchvátil. Slova na něj vůbec nestačí. Celý film je opravdu oknem do duše profesionálního zabijáka a film nepostrádá naprosto nic. Je mi akorát líto, že jsem ho neviděl dříve, vzhledem k tomu, že se jedná o film už staršího data. Jean Reno patří mezi mé 3 nej herce spolu s Russelem Crowem a Clivem Owenem, ale to co předvedl v tomto filmu to je prostě nádhera, krása, skvost. Musím na sebe přiznat, že na konci filmu ačkoliv jsem muž tak jsem se prostě rozbrečel ne smutkem, ale dojetím nad tak skvělým filmem, což se mi naposledy stalo u Pána prstenů. Všem doporučuju se podívat. Určitě si v něm každý najde svoji část, která se mu bude zamlouvat. Za to můžu dát ruku do ohně

22. července 2008
plakát filmu
Útěk z Alcatrazu
Escape from Alcatraz
80 %

Dobrý film, který je sice staršího data, ale zaujme zajímavou zápletkou a vcelku slušným dějem. Lehce nadprůměrný film.

20. července 2008

Tobin Bell

Tento film je jedna velká prasárna,ale v dobrém slova smyslu. Když jsem tento film viděl úplně poprvé tak jsem se málem pozvracel, protože ty scény mě připadaly až moc zvrhlé, ale pak jsem to viděl dvakrát, třikrát.... ne že bych se v tom vyžíval, to ne, ale určitý "půvab" to v sobě má a to, že se mi tyto americké filmy pomalu začínají líbit.. Amíci sice točí někdy úplně kraviny, ale tato se jim zrovna povedla jako ostatní díly tohoto filmu.

20. července 2008
plakát filmu
Tak daleko, kam mě nohy donesou
So weit die Füse tragen
100 %

Skvělý film, jeden z mých nejoblíbenějších svého žánru. Je opravdu na místě říct, že celý film je prostě parádně natočený a dobře se na něj dívá. Ostatní tu píší, že je zbytečně dlouhý, ale viděl jsem už hodně filmů u kterých mi to vyloženě vadilo,to ovšem ani zdaleka není případ tohoto filmu. No a že je to podle skutečné události tak to mluví samo za sebe a takovýchto filmů by se mělo točit více.

19. července 2008
plakát filmu
Trója
Troy
100 %

Eric Bana

Tento film mám hodně rád už z důvodu, že historické filmy spolu s válečnými jsou u mně číslo jedna. Co o Tróji říct? No snad jen to, že se jedná asi o jeden ze tří historických filmů, které opravdu stojí za shlédnutí. Těmi dvěma myslím ještě Gladiátor a Statečné srdce. No ale zpět k Tróji. Zpracování je prostě skvělé a není nu co vytknout. Trochu mi v roli Parida neseděl Orlando , místo něj bych si tam dovedl představit tucet jiných herců. Tato role mu vůbec neprospěla a kdyby v tomto filmu nehrál vůbec nic by se nestalo. Ale to je asi jediná drobná výtka co mám. Jinak: Skvělé bitvy, kamera taky ušla, zvuky- no daly se, jo a Brad Pitt - toho bych si představoval jako Parida víc jako Achillea. Myslím, že jinak všichni herci své role zvládly dobře včetně Diane Kruger, která je ve filmu opravdu překrásná, takže celkově hodnotím 100

14. července 2008