avatar uživatele

MinorityRevenge

Jméno
Jakub Vrba
Věk
35 let — narozeniny slaví za 151 dní (Vodnář)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Leon
Leon
100 %

Léon

Léon aneb co dokáží skvělé herecké výkony a výborná režie. Jeden z těch filmů, který vás donutí milovat záporáka - Jeana Renoa. Nejlepší herecký výkon Jeana Renoa a jeden z nejlepších výkonů Garyho Oldmana. Tenhle film prostě žeru!

28. října 2006
plakát filmu
Samotáři
Samotáři
100 %

Jen chvála

Je to prostě best, nejlepší a super...Prostě je to můj nej film na celičkým světě. Hudba, děj a herci všechno do sebe krásně pasuje a zároveň je to dost ze života.

28. října 2006
plakát filmu
Silnice
Strada, La
90 %

Fellini boduje

Film pro opravdové gurmány. Propracovaný do všech detailů (jak jsme už ostatně od Felliniho zvyklí). Anthony Quinn zde ukázal co opravdu umí a ujal se role siláka Zampana s gracií.

28. října 2006
plakát filmu
Unaveni sluncem
Utomlyonnye solntsem
40 %

Unaveni sluncem(filmem?)

Tak tenhle film mě opravdu nenadchl. Je příliš mnohoznačný. Nejsem ten člověk, který má rád romantiku a zároveň informační hodnotu s válečným nádechem. Ale dost ironie, taky trochu chvály. Ta bezesporu patří hlavně Naděždě Michalkove, protože postavit se před kameru poprvé a podat takový výkon je opravdu velmi těžké.

28. října 2006
plakát filmu
Není nad showbyznys
There's No Business Like Show Business
70 %

Není film jako film...

Pro běžné lidi průměrný životopisný film(dokument). Pro fanoušky Marilyn Monroe zlatý důl. Sexsymbol hollywoodu a hudba Irvinga Berlina dávají šanci filmu dostat se do podvědomí milovníků krásných žen a dobré hudby.

27. října 2006

Tarantinův sen...

Tak tady "psychopat z videopůjčovny" naplno rozvinul svůj smysl pro detail. Koukal jsem na chyby v sekci Chyby ve filmech a vidět to Quentin, tak film točí znova:o)Ne ale teď vážně. Mám pro tento film slabost a proto na něj ani nemůžu říct nic špatného. Z mého hlediska dokonalost sama.

27. října 2006
plakát filmu
Kanibalové
Cannibal Holocaust
70 %

Ne pro slabší nátury

Abych pravdu řekl nevěděl jsem jak tento film hodnotit. Bezesporu je na něm něco zvláštního...tak a teď si všici myslejí, že jsem úchyl, ale neřekl bych. Med kolem huby vám může mazat každý, ale poskytnout realitu (dejme tomu, že záběry jsou autentické) vám nikdo nechce. Proto neodsuzuji tento film, kvůli jeho syrovosti. Jsem rád že jsem ho viděl, ale opravdu to v člověku zachová divný pocit. Pracovali při něm všechny mé smysly, z obrazovky jsem dokonce cítil zápach bahna...zajímavý snímek-nic víc, nic míň.

27. října 2006