Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smailících.
@ vyhledává filmy pro pěkné odkazy.
Již nasazeno!
Ty témata jsou boží, díky! Nejvíc mě dostal Frank :D Ovšem nejsem si úplně jistá, co si autor představuje pod pojmem přerostlé zvíře... :)
Janca.W napsal(a):
Ty témata jsou boží, díky! Nejvíc mě dostal Frank :D Ovšem nejsem si úplně jistá, co si autor představuje pod pojmem přerostlé zvíře... :)
Ararog z Harryho Pottera, jakákoliv Godzilla, King Kongové a vlastně jakékoliv zvíře, co je tak 3x větší než je obvyklé.
Pro ne-aragnofobiky tu je přímo video s 15 tipy.
Fruiko napsal(a):
Ararog z Harryho Pottera, jakákoliv Godzilla, King Kongové a vlastně jakékoliv zvíře, co je tak 3x větší než je obvyklé.
Pro ne-aragnofobiky tu je přímo video s 15 tipy.
Áha, tak tím pádem už asi vím, která kategorie pro mě bude letos nejhorší :)
Bože můj, tady se někdo vyřádil při výběru témat :-). Už mi tam chybí jen film s tchýní. :D
Paani, to je ale dost temat! To nevim, jak to letos zvladnu, vetsinou jsem filmy dohanela na posledni chvili :D
Kazdopadne jak u filmove, tak u serialove vyzvy jsem jako prvni mohla odskrtnout kategorii "se sexualni scenou"... A v obou pripadech slo kupodivu o totalne divne, takove ty "awkward" sceny :D
Tak to jsem na to letos zvědavej ;)
malina2035 napsal(a):
Bože můj, tady se někdo vyřádil při výběru témat :-). Už mi tam chybí jen film s tchýní. :D
Si uložím na příští rok.
Haha, hnedka jsem si vzpomněla na výzvu :D Bohužel je to ale seriál :D
Jsem se musela smát když jsem to pročítala, jak když to sestavoval někdo pod vlivem něčeho :D to je fakt Výzva! :D
Verze 3.3.0 All Rights Reserved
Podmínky užití | Reklama
RSS | Kontakt | FAQ
0.018 sec. (PHP: 50% SQL: 50%)