Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smailících.
@ vyhledává filmy pro pěkné odkazy.
La.Volpe napsal(a):
Slovo viceprezident u obsahu k filmu Vice by mělo být s krátkým i.
Díky, opraveno.
Film Bez věcí nad věcí má v názvu vykřičník, ten se mi ale nikde jinde nepodařilo dohledat, takže tam asi nepatří.
Markus07 napsal(a):
Film Bez věcí nad věcí má v názvu vykřičník, ten se mi ale nikde jinde nepodařilo dohledat, takže tam asi nepatří.
Ahoj, díky za upozornění. Já jsem vykřičník na stránkách distribuční společnosti Bioscop sice našla, ale jenom v jediném nadpisu, v textu ani v distribučním listu se již vykřičník nevyskytuje, takže mažu :)
Ahoj, u filmu Falešné sliby jaou v popisu překlepy:
Ješte před nedávnem byla Diane šťastně vdaná a užívala si život a štěstí plnými douškami. Kedyž však vyjde najevo, že finančné poradce je ve skutečnosti podvodník, všechno se změní. Všechny peníze jsou pryč a Dianin manžel následkem této události spáchá sebevraždu. Diane je odhodlaná chytit muže, který způsobil rodinoun katastrofu a to za každou cenu a za každých okolností...
Díky za opravu :)
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Ahoj, u filmu Falešné sliby jaou v popisu překlepy:
Ješte před nedávnem byla Diane šťastně vdaná a užívala si život a štěstí plnými douškami. Kedyž však vyjde najevo, že finančné poradce je ve skutečnosti podvodník, všechno se změní. Všechny peníze jsou pryč a Dianin manžel následkem této události spáchá sebevraždu. Diane je odhodlaná chytit muže, který způsobil rodinoun katastrofu a to za každou cenu a za každých okolností...
Díky za opravu :)
My děkujeme za upozornění, už je opraveno. Snad tady není takových šotků mnoho :)
Prosím o opravu českého názvu
https://www.kfilmu.net/film/dont-look-up/
https://www.imdb.com/title/tt11286314/
Chybí tam ! díky
Verze 3.3.0 All Rights Reserved
Podmínky užití | Reklama
RSS | Kontakt | FAQ
0.018 sec. (PHP: 50% SQL: 50%)