Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smailících.
@ vyhledává filmy pro pěkné odkazy.
Řekla bych, že trailer k filmu vůbec nepatří... hlavně proto, že hlavní roli má hrát Chloe Grace Moretz. Je to spíš sestříhané z Teen wolf (fan made).
michelleczsp napsal(a):
Řekla bych, že trailer k filmu vůbec nepatří... hlavně proto, že hlavní roli má hrát Chloe Grace Moretz. Je to spíš sestříhané z Teen wolf (fan made).
Vypadá to tak, navíc na IMDb nejsou žádné informace o filmu, takže asi tento rok nebude.
vjera napsal(a):
Hlavní roli bude hrát někdo jiný, Moretz od filmu odešla.
Tu jsem z obsazení odebral. Asi důvod proč je film u ledu.
vjera napsal(a):
Hlavní roli bude hrát někdo jiný, Moretz od filmu odešla.
To jsem ani nevěděla, no uvidíme, každopádně taky nevěřím, že to bude ještě letos.
Dračí princ - je zde špatně jméno hrdinky - Yaroslava je její sestra, ona je Miroslava, tady jsem našla celý popisek:
Zlý drak unese princeznu Miroslavu uprostřed svatby a uvězní ji na hradě, který stojí na opuštěném ostrově. Princezna přijde o všechno – svou rodinu, přátele i ženicha. Jediné, co jí zbylo, je život v kleci a pravidelné setkání se záhadným mladíkem jménem Arman... jenže co je Arman zač a jak se dostal na drakův opuštěný ostrov? Pravdu se Miroslava dozvídá až příliš pozdě. Láska k dračímu princi je hořká a strašidelná.
Vlče napsal(a):
Dračí princ - je zde špatně jméno hrdinky - Yaroslava je její sestra, ona je Miroslava, tady jsem našla celý popisek:
Zlý drak unese princeznu Miroslavu uprostřed svatby a uvězní ji na hradě, který stojí na opuštěném ostrově. Princezna přijde o všechno – svou rodinu, přátele i ženicha. Jediné, co jí zbylo, je život v kleci a pravidelné setkání se záhadným mladíkem jménem Arman... jenže co je Arman zač a jak se dostal na drakův opuštěný ostrov? Pravdu se Miroslava dozvídá až příliš pozdě. Láska k dračímu princi je hořká a strašidelná.
Díky za upozornění, opraveno.
Prosím o úpravu roku výroby, u filmu Eaten Alive. Není to rok 1977, ale rok 1976.
m.abrams napsal(a):
Prosím o úpravu roku výroby, u filmu Eaten Alive. Není to rok 1977, ale rok 1976.
Opraveno, díky.
Ahoj,
už je to několik měsíců, co jsem přidával obsahy k filmům, konkrétně Alone in Berlin a The Exception. Schvaluje to tu někdo? :D
La.Volpe napsal(a):
Ahoj,
už je to několik měsíců, co jsem přidával obsahy k filmům, konkrétně Alone in Berlin a The Exception. Schvaluje to tu někdo? :D
Což o to schvaluje. Ale skoro vypadá, že se to neukládá. :D Jsem snad teď opravil.
Verze 3.3.0 All Rights Reserved
Podmínky užití | Reklama
RSS | Kontakt | FAQ
0.027 sec. (PHP: 77% SQL: 23%)