• Home
  • Přihlásit či registrovat
home
  • FILMY
  • ČLÁNKY A RECENZE
  • FÓRUM
  • TELEVIZNÍ TIPY
  • TIMELINE
  • HLÁŠKY
  • CHYBY VE FILMECH
  • SOUNDTRACKY
  • COMING SOON
  • SERIALZONE.CZ
Hlášení chyb - Špatné info k filmu
na výpis kategorií
na výpis témat
poslední stránka

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smailících.

@ vyhledává filmy pro pěkné odkazy.

michelleczsp
uživatel
26.1.2017 / 19:18:23 (před 276 týdny)

Řekla bych, že trailer k filmu vůbec nepatří... hlavně proto, že hlavní roli má hrát Chloe Grace Moretz. Je to spíš sestříhané z Teen wolf (fan made).

trvalý odkaz
poslat zprávu
Micuda98
redaktor
26.1.2017 / 19:24:15 (před 276 týdny)

michelleczsp napsal(a):

Řekla bych, že trailer k filmu vůbec nepatří... hlavně proto, že hlavní roli má hrát Chloe Grace Moretz. Je to spíš sestříhané z Teen wolf (fan made).

Vypadá to tak, navíc na IMDb nejsou žádné informace o filmu, takže asi tento rok nebude.

Pokud chcete něco opravit, tak mi pište, někdy si diskuzí nevšímám. :)
trvalý odkaz
poslat zprávu
Micuda98
redaktor
26.1.2017 / 20:05:44 (před 276 týdny)

vjera napsal(a):

Hlavní roli bude hrát někdo jiný, Moretz od filmu odešla.

Tu jsem z obsazení odebral. Asi důvod proč je film u ledu.

Pokud chcete něco opravit, tak mi pište, někdy si diskuzí nevšímám. :)
trvalý odkaz
poslat zprávu
michelleczsp
uživatel
26.1.2017 / 20:50:37 (před 276 týdny)

vjera napsal(a):

Hlavní roli bude hrát někdo jiný, Moretz od filmu odešla.

To jsem ani nevěděla, no uvidíme, každopádně taky nevěřím, že to bude ještě letos.

trvalý odkaz
poslat zprávu
Vlče
uživatel
25.8.2017 / 18:48:49 (před 246 týdny)

Dračí princ - je zde špatně jméno hrdinky - Yaroslava je její sestra, ona je Miroslava, tady jsem našla celý popisek:
Zlý drak unese princeznu Miroslavu uprostřed svatby a uvězní ji na hradě, který stojí na opuštěném ostrově. Princezna přijde o všechno – svou rodinu, přátele i ženicha. Jediné, co jí zbylo, je život v kleci a pravidelné setkání se záhadným mladíkem jménem Arman... jenže co je Arman zač a jak se dostal na drakův opuštěný ostrov? Pravdu se Miroslava dozvídá až příliš pozdě. Láska k dračímu princi je hořká a strašidelná.

trvalý odkaz
poslat zprávu
Janca.W
redaktor
25.8.2017 / 19:05:50 (před 246 týdny)

Vlče napsal(a):

Dračí princ - je zde špatně jméno hrdinky - Yaroslava je její sestra, ona je Miroslava, tady jsem našla celý popisek:
Zlý drak unese princeznu Miroslavu uprostřed svatby a uvězní ji na hradě, který stojí na opuštěném ostrově. Princezna přijde o všechno – svou rodinu, přátele i ženicha. Jediné, co jí zbylo, je život v kleci a pravidelné setkání se záhadným mladíkem jménem Arman... jenže co je Arman zač a jak se dostal na drakův opuštěný ostrov? Pravdu se Miroslava dozvídá až příliš pozdě. Láska k dračímu princi je hořká a strašidelná.

Díky za upozornění, opraveno.

trvalý odkaz
poslat zprávu
m.abrams
uživatel
24.9.2017 / 13:59:09 (před 242 týdny)

Prosím o úpravu roku výroby, u filmu Eaten Alive. Není to rok 1977, ale rok 1976.

trvalý odkaz
poslat zprávu
Janca.W
redaktor
24.9.2017 / 14:13:11 (před 242 týdny)

m.abrams napsal(a):

Prosím o úpravu roku výroby, u filmu Eaten Alive. Není to rok 1977, ale rok 1976.

Opraveno, díky.

trvalý odkaz
poslat zprávu
La.Volpe
uživatel
8.7.2018 / 12:23:02 (před 201 týdny)

Ahoj,

už je to několik měsíců, co jsem přidával obsahy k filmům, konkrétně Alone in Berlin a The Exception. Schvaluje to tu někdo? :D

trvalý odkaz
poslat zprávu
Fruiko
boss nejvyšší
8.7.2018 / 15:00:35 (před 201 týdny)

La.Volpe napsal(a):

Ahoj,

už je to několik měsíců, co jsem přidával obsahy k filmům, konkrétně Alone in Berlin a The Exception. Schvaluje to tu někdo? :D

Což o to schvaluje. Ale skoro vypadá, že se to neukládá. :D Jsem snad teď opravil.

Nemusím umět vařit, abych poznal, že to co jím se nedá pozřít. Platí to i o filmech.
trvalý odkaz
poslat zprávu
Předchozí
123
Následující
KFILMU.NET
KFILMU.NET © 2003-2019
Verze 3.3.0 All Rights Reserved

Podmínky užití | Reklama
RSS | Kontakt | FAQ
0.027 sec. (PHP: 77% SQL: 23%)
  • Filmy