14. 1. 2010

Krotitelé duchů 3 se blíží.

Krotitelé duchů 3 se plánují prakticky už od premiéry druhého dílu v roce 1989. Až před nedávnem ale nabraly přípravy reálný tvar. Ano, populární duchařská komedie se vrátí. A že comeback to není snadný. Za ty roky zestárli tvůrci, zestárli herci a film už byl oznámen tolikrát, že to fanoušci přestali brát vážně. Nicméně dnes, v době remaků, prequelů a sequelů se věci daly do pohybu.


Největší problém byl samozřejmě s herci. Diváci nechtějí krotitele bez slavné čtveřice. A to se jim zřejmě splní. Krotitelé se při troše štěstí vrátí přesně tak, jak si je mnozí z nás oblíbili. S režisérem Ivanem Reitmanem v čele. A i když při všech těch sporech a tahanicích se to zdálo nepředstavitelné, vrátí se i Bill Murray, Dan Aykroyd a Harold Ramis (poslední dva zmínění jsou i autory scénáře). Nepotvrzení, ale očekávaní, jsou i Rick Moranis a Sigourney Weaver.

O ději se toho moc neví. První dohady vedou logicky k verzi, že stará parta bude zaučovat nové krotitele oživlého slizu. Je to očekávatelné a asi i nevyhnutelné. To mírně rozvířila jen Sigourney Weaver, když řekla, že Murray bude hrát ducha - buď se Weaver prořekla, nebo si z nás dělá srandu... kdo ví...
U nás jsou krotitelé duchů známá komedie, kterou občas opakují v televizi a na kterou se občas rádi podíváme, ale nesmíme zapomenout, že pro Američany je to pravý kult. (Viz. Zombieland). Na tvůrcích tedy visí docela velká zodpovědnost... snad to zvládnou.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!