10. 9. 2024

Spider-Man 4 našel režiséra

Po úspěších trojky Bez domova pokračování není asi překvapením. Co o čtyřce víme?

hlavní obrázek

O pokračování dalšího příběhu pavoučího muže víme delší dobu. Pokud jste i tak novinku nezaregistrovali, určitě zmínka o čtyřce nemůže být pro vás překvapením, jelikož trojka Bez domova, byla tak úspěšná (ano, mluvíme o těch dvou miliardách, co to vydělalo), že se to jednoduše nabízí.

Co o dalším díle víme? Začněme jednoduše. Vrací se opět Tom Hollad, který ztvární Petera Parkera celkem už posedmé. Taktéž se vrací scénáristé předcházející trilogie. Kde je ale změna, tak to je na režisérské židli, kde už neusedne Jon Watts, jenž stál za všemi předcházejícími díly, ale nahradí jej Destin Daniel Cretton. Ten na svém režisérském kontě nemá moc filmů, ale určitě, pokud jste fandové MCU, jste viděli jeho marvelovku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech. Takže zkušenosti s komiksovou látkou už má.

Proslýchá se, že by čtyřka měla navázat na události Bez domova, takže je možné – ne ale potvrzené! – že by se mohly vrátit ostatní verze Petera Parkera či i Doktor Strange. Ale to jsou možná zatím jen fanouškovská přání.

Nicméně natáčení začne v roce 2025, takže premiéra nebude dříve jak v roce 2026 – 2027. Nemusíte ale smutnit. Do té doby nám Marvel ještě několik filmů nadělí. Těšíte se na další pavoučí pokračování?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!