5. 9. 2024

První ukázky z Minecraft filmu jsou online

Herní fenomén konečně ožívá. Podívejte se s námi na první záběry z filmu.

hlavní obrázek

Tak konečně jsme se dočkali. První zmínky o tom, že film dle herního fenoménu se bude připravovat jsou už pár řádek let staré. Přesto projekt nevyhasl a díky vydanému teaseru máme konečně i představu, jak film bude vypadat.

Kdyby náhodou někdo nevěděl, tak film adaptuje velmi populární hru Minecraft, což je otevřený svět s velmi jednoduchou, avšak podmanivou vizuální stránkou. Jednoduše, vše je z kostek. Ale tím hlavním je, že ve hře můžete cokoliv, skutečně cokoliv, postavit. A teď se do tohoto světa podíváme na velkém plátně.

Minecraft film (A Minecraft movie), režíruje Jared Hess. Ten nemá ve své kariéře nic výrazného a naposledy nám připravil Jednorožce Thelmu, tedy animák s podprůměrným hodnocením. Kde ale jsou lepší vyhlídky, tak to je herecké obsazení, kde se podařilo získat do filmu hvězdy jako je Jason Momoa nebo Jack Black. Je doplní také kámoška seriálové Wednesday Emma Myers či Kate McKinnon.

Podle aktuálních ukázek půjde o jednoduchý příběh, kdy se nám pár outsiderů dostane do samotné hry. V ní se budou muset rychle zorientovat, což samo o sobě může vést k humorným příhodám, ale také tento svět budou muset chránit před nebezpečím společně se stavitelem s tváří Jacka Blacka. Podle traileru to působí na mix Jumanji: Vítejte v džungli!Pixely a s podobným druhem filmů.

Určitě je jasné, že tu budou stovky pomrknutí a narážek na samotnou hru, které si hráči Minecraftu užijí. A nám ostatním, kteří hru nikdy nehráli, snad film přinese alespoň skvělou zábavu. Jedno je jisté, kina budou plná. Premiéra 3. 4. 2025.

Těšíte se na Minecraft film?
Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!