4. 9. 2024

Ian McKellen znovu jako Gandalf

Tvůrci nových filmů by si ale dle herce měli pospíšit. Sám se Gandalfovi znovu nebrání.

hlavní obrázek

Všichni asi už víme, že letos studio Warner Bros. k naší radosti oznámilo, že plánují dva velké projekty ze světa Pána prstenů. Aktuálně na Prime Video běží druhá řada Prstenů moci, takže tato zpráva, že by se Ian McKellen mohl vrátit jako Gandalf, nemohla mít lepší načasování.

První projekt, kde víme trochu více informací, se zatím pracovně jmenuje The Hunt for Gollum. Režírovat bude sám Glum, tedy Andy Serkis. Na filmu se také budou podílet ti stejní lidé, kteří pracovali na původní trilogii a dokonce u filmu se mihne i Peter Jackson.

Ian McKellen se nechal slyšet, že o dvou nových filmech byl samozřejmě informován. Studio chce, aby si opět zahrál legendárního Gandalfa v obou dvou projektech. A herec, navzdory tomu, že už má přes osmdesát pět let, do toho rád půjde, jelikož on sám si nedokáže představit, že by tuto roli ztvárnil někdo jiný. Jen dodal, že by si tvůrci měli pospíšit. Přeci jenom už to není žádný mladíček…

Herci přejeme pevné zdraví, protože jeho návrat by mohl být velmi zajímavý. Co si o tom myslíte vy?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!