2. 9. 2024

Které animáky se dočkají dalších dílů?

Je libo další díl Úžasňáků, Toy Story nebo Ledového království? Zjistěte, které animáky pokračují dál.

hlavní obrázek

Animované filmy už dávno nejsou doménou pouze pro děti nebo rodiny. A ty lepší z nich dokážou do kina nalákat hromady diváků, ať už děti mají či ne. Takže je pochopitelné, že u těch úspěšných animáků se musí značka dojit co to jde. Tak se společně podívejme, jakých dalších pokračováních v rámci animovaného světa se dočkáme.

Jak úvodní fotka už napověděla, čeká nás další díl úžasné rodinky. Úžasňákovi z roku 2008 patří k tomu lepšímu, co Pixar mohl nabídnout a rodinku se schopnostmi si zamiloval celý svět. Pokračování bohužel přišlo až po čtrnácti letech. Dvojkou ale nekončíme. Třetí díl bude mít premiéru v roce 2026.

Pochopitelně musíme zmínit i Ledové království. Fenomén, který v rámci animáků asi nemá obdoby. Oba dva díly překonaly miliardu dolarů v rámci výdělku, takže není pochyb o tom, že i tato série se dočká pokračování. Ale pozor, nepůjde pouze o třetí díl, ale studio počítá rovnou i se čtyřkou. Opět premiéra třetího dílu v roce 2026.

Když už mluvíme o dívčích hrdinkách z Ledového království, tak nesmíme zapomenout na Odvážnou Vaianu. Pokračování jde do kin letos na podzim a už se můžete nechat nalákat trailerem.

Pátého dílu se taktéž dočká oblíbená série Toy Story: Příběh hraček. Po nedávném úspěchu dvojky V hlavě se tento svět rozšíří o spin-off, který nebude mít premiéru v kinech, ale rovnou zavítá na Disney+.

A čím jiným to zakončit, než velmi oblíbeným městem plných zvířat v Zootropolis. Lišák a zaječice se vrátí podruhé a to už příští rok. Snad půjde o skvělé pokračování, které jedničku překoná.

Na jaký animák se těšíte nejvíce vy? Dejte nám vědět formou komentáře pod tímto článkem!

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 2 příspěvky v diskuzi
Martin
před 14 dny
Není se čemu divit, animáky jsou skoro to poslední, co ještě v kinech vydělává. A Disney...
Atticus
před 13 dny
Souhlas. I když já třeba na animáku jsem nebyl v kině asi sto let. Nechávám si to na...