2. 9. 2024

Další Avatar se blíží

Jak se bude jmenovat třetí díl a stihne se premiéra příští rok? J. Cameron na vše odpověděl.

hlavní obrázek

Ať už jste fandové Avatara, nebo se jste ani jeden díl neviděli, musíme všichni uznat, že filmy mají silnou fan base a díky tomu vydělávají nechutné peníze. Jednička vydělala neuvěřitelných 2,9 miliardy dolarů a dvojka, která měla premiéru v prosinci roku 2022, skončila na hranici 2,3 miliardy. Proto se není čemu divit, že všichni vyhlížíme třetí díl.

Ten by měl mít premiéru příští rok a opět v prosinci. Nedávný event D23, kde Disney představuje své novinky a jednou za dva roky nás naláká na své projekty, odhalil i jméno třetího dílu. Trojka půjde do kin s podtitulem Fire and Ash.

Jak sám název napovídá, třetí díl nám opět představí další kmeny a to včetně nového zlotřilého kmene ohně, který bude pro tento díl hlavním „záporákem“. Kromě nich také poznáme kmen větru, jehož lidé cestují a obchodují po celé Pandoře.

Je vidět, že třetí díl opět přinese něco jiného a poznáme novou tvář samotné Pandory, ale také obyvatel této planety. Jak sám Cameron na D23 řekl, měli bychom se připravit na temnější stránku příběhu, než jsme zatím byli zvyklí. Taktéž zmínil, že premiéra příští rok stále platí, i když se na filmu stále pracuje. Tak snad svého slibu dostojí.

A jak se líbil vám druhý díl Avatara? A těšíte se na trojku? Dejte nám vědět.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!