11. 11. 2020

Mads Mikkelsen je v hlavním výběru za Deppa

Johnny Depp je ze hry, přesto si vydělá neskutečné peníze, a studio už má náhradu.

hlavní obrázek

Studio Warner Bros. rozhodně neplýtvá svým časem a už hledá adekvátní náhradu za Johnnyho Deppa, který před několika dny odstoupil od své role postavy Grindelwalda z připravovaného třetího dílu kouzelnické ságy Fantastická zvířata a kde je najít. Tuto novinku jsme vám přinesli formou Bleskové zprávy, ale nakonec celá ta záležitost tak nabobtnala, že jsme ji museli věnovat jeden článek.

Roku 2022 v červenci se dočkáme premiéry třetího dílu Fantastických zvířat. Jelikož ale Johnny Depp má nyní polízanice po soudech a jeho žena Amber Heard ho žaluje za domácí násilí, studio Johnnyho laskavě požádalo, jestli by sám od role odstoupil. Jednoduše si nemohou dovolit mít ve filmu pro rodiny usvědčeného násilníka. Chápeme. Naštěstí Depp nedělal žádné problémy a od role odstoupil. Pokud tu jsou nějací jeho zarytí fandové a litují ho, skutečně nemusíte. Depp totiž stihl natočit jednu scénu z filmu a má tak dobrou smlouvu, že za tuto jedinou scénu, která pravděpodobně bude stejně přetočena, dostane 10 milionů dolarů. To je prostě dream job! :)

Ze všech filmů ze světa o mladém kouzelníkovi je nejúspěšnější po finanční stránce Relikvie smrti – část 2. Je na 13. místě s 1,3 miliardy dolarů.

Otázka ale je, co se bude dít s jeho postavou dál. V rámci příběhu se žádné faux pas ale nestane, jelikož Grindelwald umí měnit svou tvář, takže změna herce nebude tak násilně podaná, jako by se mohlo stát v jiném filmu. Lidi si hned pochopitelně vzpomněli na herce Colina Farrella, který právě hrál v prvním díle Fantastických zvířat, kde měl Grindelwald jeho tvář, než jsme odhalili jeho pravou. Ten ale se do této série už nevrátí.

Studio má už totiž náhradníka a tím je Mads Mikkelsen. Jméno vám rozhodně něco poví, protože tento dánský herec je velmi nasazovaný a také oblíbený. Znát jej můžete z filmů Rogue One: Star Wars Story, Polar, Arctic: Ledové peklo nebo Casino Royale. Navíc, tento herec má fantastické rysy a charisma, aby byl skvělým záporákem. Což už díky jeho několika rolím víme. Takže tento výběr náhradníka za Deppa je určitě podařený a nám se líbí.

Co na něj říkáte vy? Dejte vědět v anketě!

Jste spokojeni s výběrem nového Grindelwalda?
Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!